Mitt møte med «Star Seed» krystallen

Jeg har slitt litt med helsen de siste månedene, uten at kroppen har klart å helbrede seg selv. Det har vært både frustrerende og irriterende, og jeg har selvsagt dykket dypere inn i det for å se hva det er jeg egentlig skal lære av det. Jeg er ikke en person som oppsøker leger så ofte. Tenker at det meste går over, bare jeg gir det litt tid. Men forstå meg rett, jeg tror vi trenger begge deler, både leger og healere. Medisin kan være nødvendig i mange tilfeller, men kan også frarøve oss muligheten til å se og jobbe ut leksjonen som ligger bakenfor årsaken.

En dag formen var skikkelig dårlig og jeg var skikkelig lei av å ikke være i form, dukket plutselig en tanke opp i hodet mitt. I dag, så lurer jeg på om dette var et forvarsel. Tro meg, jeg ville aldri tenkt en slik tanke, og i allefall aldri utforsket eller prøvd det. Så hva var dette egentlig? Du kan lese mer om dette lenger nede i blogginnlegget.

Woman with crystal

Lemuria

Jeg vet ikke om du kjenner til Lemuria, men Lemuria sies å være en eldgammel sivilisasjon som sank i havet etter en naturkatastrofe.

Noen hevder at dette var et stort kontinent som dekker dagens Sør-Amerika, Afrika, India og Australia. Og hvis dette er sant, vi kan jo bare tenke oss hvor stort areal og for en stor naturkatastrofe det måtte ha vært. Ut fra denne teorien hevdes det at det finnes spor etter den Lemuriske sivilisasjonen bl.a. gjennom indianerkulturene i Amerika som alle har med seg noe intuitivt fra denne gamle sivilisasjonen. En annen teori hevder at dette var et kontinent i Stillehavet og som Graham Hancock mener er dekket av isen på Sydpolen i dag. Ikke vet jeg, men spennende å ha med seg litt teori om hva de tror historien skjuler.

Det sies at Lemuria «Star Seed» krystaller finnes i Brasil, i tilknytning til gruver. Og det som er spennende og veldig spesielt med akkurat denne krystallen, er at disse krystallene nå «vekkes» for å hjelpe jorden og menneskeheten til å stige opp på en høyere frekvens av lys og inn i den nye tiden. Ulikt andre krystaller, ligger de løse i sanden en og en, og er ikke knyttet sammen i grupper. De er heller ikke bearbeidet på noen måte.

Slik jeg har forstått det så var den Lemuriske sivilisasjonen mer fysisk/eterisk/astral og nærmere knyttet til det emosjonelle og til den åndelige dimensjonen, altså ikke så fysiske, mentale og jordet som vi mennesker er nå. Dette gjorde at de hadde en mye sterkere kontakt med Skaperen, naturen og hele skaperverket. Denne dypere forbindelsen til hjertet gjorde dem i stand til å uttrykke betingelsesløs kjærlighet, en kjærlighet som ikke krever noe tilbake, fordi de lemuriske menneskene intuitivt visste at vi alle er ett på sjelsplanet. Dette skal vi igjen, lære oss å forstå med hjertet, nå i den nye tiden.

«Star Sees» krystaller

«Star seed» krystallstavene finnes i Brasil og blir aktivert nettopp i disse dager. Det sies at tempelprestene i Lemuria gjemte de verdifulle krystallene i underjordiske templer og at de har vært bevart under jordens overflate, fordi dette er krystaller med en svært sterk kraft, som i gale hender kan skape mye ødeleggelse og negative resultater. Men la meg bare minne om at alt det vi sender ut av positive eller negativ energi kommer alltid tilbake til oss, så vær bevisst på å holde hjerte og sinn rent for å stige opp i frekvens. Intensjonene våre må være humanitært rene, hvis ikke kan kraften bli alvorlig vendt tilbake mot avsender.

Nå er tiden kommet for å frigi disse krystallene så healere kan bruke en del av deres sterke kraft. I de rette hendene kan krystallstavene være redskap for effektiv healing og dessuten er de meget gode læremestere. Lemuriske «Star Seed» krystaller er Mesterkrystallene blant krystallene i mineralriket.

Det finnes punkter på planeten som er såkalte Lemuriske «Seed Point» steder. Dette er steder som fortsatt holder noe av den Lemuriske energien og vi finner disse stedene blant annet på øya Maui på Hawaii, Valdezhalvøya i Argentina, Madagaskar og visse steder på New Zealand.

Den Lemuriske «Star Seed» krystallens unike egenskaper

Det sies at denne krystallen er programmert til å utstråle en svært feminin Yin energi som er balsam for sjelen når du bruker den i meditasjon og healingarbeid. Krystallene formidler enhets- og kjærlighetskvalitetene, gir forståelse av at alle er like mye verdt, at ingen er bedre enn andre og at kjærlighet er nødvendig for all utvikling.

Et av hovedformålene med denne krystallen er at den kan forme et engerginett rundt Jorden som vil bidra til å heve Jordens bevissthet. Mange sier at den Lemuriske «Star Seed» krystallen er skapt for å være en «tidsbro» mellom eldgamle Lemuriske sivilisasjonen og Den Nye Jorden, da den nye sivilisasjonene på Jorden skal bygge på kjærlighet og enhet.

Krystallene har horisontale striper og helt spesielle mønster som er som koder i krystallens overflate. Det kan se ut som de er risset inn med laser. Det sies at jo flere striper/koder, jo mer har staven vært brukt til healingarbeid i Lemuria. Staven ender i en triangel på toppen.

Min kraftfulle Lemuria «Star Seed» krystall

Jeg hadde akkurat hentet hunden til min datter og var på vei hjem, da jeg plutselig bare svingte innom en butikk som selger krystaller. Jeg hadde ikke planlagt å kjøpe noen krystaller denne dagen, men det var akkurat som om jeg bare ble dratt inn i butikken av en usynlig kraft.

Jeg fant først en veldig fin klase med bergkrystaller som fascinerte meg og som jeg tidligere hadde tenkt jeg skulle investere i. Men plutselig kommer hun som jobber i butikken mot meg med en krystall i hånden. Hun var veldig på meg at jeg burde kjøpe en slik krystall hun holdt i hånden, og viste meg flere av samme krystall. Vanligvis går jeg ikke på slike salgstriks og ender ofte bare med å gå ut av butikken. Men det var likevel noe som fikk meg til å stoppe opp og studere akkurat disse krystallene. -«Jeg beklager, men jeg bare føler så sterkt at du skal ha en Star Seed krystall fra Lamuria», sa hun og fortalte meg om krystallens historie og egenskaper. Hun viste ikke hvem jeg var og at jeg jobbet som healer. Hun nikket gjenkjennende da jeg fortalte at jeg jobbet som healer og har alltid vært veldig opptatt av steiner og krystaller. – «Da er det ikke så rart at jeg følte for å plukke opp denne Star Seed krystallen når du kom inn i butikken». – «Tiden er inne til å begynne å jobbe med denne krystallen igjen», sa hun. Ok, jeg vet når jeg blir guidet, så det var bare å stoppe opp og lytte til det universet prøvde å fortelle meg. «Star Seed krystallene» var ganske kostbare, men likevel bare visste jeg at jeg skulle ha med meg en av dem hjem. Jeg måtte bare finne ut hvilken krystall jeg ble dratt mest mot. For når vi skal velge krystaller, er det så viktig å velge den krystallen som sender oss en helt spesiell stråle av lys, en som forteller deg at den skal brukes spesielt av deg til personlige formål. Det er ikke sikkert at den krystallen du blir dratt mot er blant de største eller vakreste av de krystallene du ser på, men det er definitivt den kraftigste for deg, og den som kan hjelpe deg til å oppfylle ditt behov, ditt ønske og din hensikt. Krystallene kan hjelpe oss til å få tilgang til og bruke mer av vårt eget lys, samtidig som vi hjelper krystallene til å uttrykke sitt lys og sin kraft.

Det endte med at kvarstklyngen og «Star Seed krystallen» ble med meg hjem. Krystallene ble liggene noen timer innpakket på bordet før jeg fikk tid til å pakke de ut og rense dem. Jeg vet ikke hva du gjør når du kjøper nye krystaller, men før jeg tar i bruk nye krystaller og begynner å jobbe med dem, renser og programmerer jeg dem. På denne måten føler jeg at jeg får mest mulig ut av krystallens lys og egenskaper, uten å bli forstyrret av andres energier som krystallen har trekt til seg. Under har jeg beskrevet hvordan jeg gjør det. Men det finnes mange forskjellige måter. Gjør det som føles riktig ut for deg.

Krystallenes evne til å absorbere energier gjør det nødvendig å rense dem før du tar dem i bruk, og med jevne mellomrom etter at du har begynt å jobbe med dem. En måte å rense krystaller på er å holde krystallen under rennende vann og visualisere hvordan hvitt lys vasker, renser og oppløser alle urenheter slik at negative energier og energier fra andre personer forlater steinen. Så aktiverer jeg stenens unike lys og egenskaper til det høyeste og beste til f.eks min sjels utvikling eller hvilket som helst område du ønsker å jobbe dypere med/lære mer om.

Etter at jeg har renset en ny krystall første gang under vann, så tar jeg den med meg og enten legger den på nattbordet eller i sengen (alt etter størrelse og form, selvsagt) når jeg legger meg for kvelden. Det gjør jeg for å programmere min og stenens unike kraft sammen. Og det var det jeg gjorde med denne «Lemuriske Star Seed» krystallen. Den var såpass stor at den fikk plass på nattbordet denne natten. Det var ingen tvil om at denne krystallen skulle til meg.

Den natten hadde jeg en helt spesiell klardrøm. I drømmen får jeg et glass vann av noen, jeg så ikke hvem det var, med en ca 3 cm lang og 1 cm tykk krystall i og som ligner en av stavene på «Star Seed» krystallen. Jeg får beskjed om å drikke vannet og krystallen. Mens jeg drikker vannet, oppdager jeg at det er et glassvindu mellom meg og en person som sitter på den andre siden av vinduet. Jeg ser bare bena på denne personen og at fotbladene beveger på seg. Jeg drikker vannet med krystallen og tenker at den var da noe stor til å svelge. Men jeg drikker vannet og svelger krystallen, og kjenner at den er litt vanskelig å få ned. Men jeg svelger og svelger for å få den ned…..haha……og våkner i neste øyeblikk (klokken 05.17) av at jeg hoster, harker og brekker meg noe helt forferdelig i sengen. (NB! Dette var en drøm og ikke noe som skjedde i virkeligheten, så for all del ikke prøv å svelg noen krystaller i virkeligheten hjemme!). Men nok en gang sitter jeg å tenker på tanken som dukket opp i hodet mitt for noen dager siden…..var den et forvarsel eller har bare virkeligheten blandet seg med drømmeverden? Jeg er ingen drømmetolker, men av erfaring at når jeg har med klardrømmer å gjøre, så har de drømmene en større betydning for min åndelige utvikling enn en hva en vanlig drøm er.

Jeg ble så inspirert og motivert av alt det kvinnen på krystallbutikken fortalte, at det sendte meg ut på en reise hvor jeg dykket dypere ned i visdommen til «Star Seed» krystallene. Det førte meg til krystallekspert og forfatter Katrina Raphael som har undersøkt disse krystallene. I dette blogginnlegget deler jeg hva jeg har lært så langt om disse vakre krystallene og min erfaring med dem. Jeg håper det inspirerer deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen